AKTUELLT I KORRFABRIKEN 2009

2006    2007    2008    2009    2010    2011    2012    2013    2014    13 DECEMBER 2009
Korrfabrikens ljushuvud konstaterar att den sökordsoptimering som gjorts på kunders nya sajter under senaste halvåret gett god utdelning – alla, utan undantag, är redan på topp tio på nästan hälften av sina valda sökord.

11 NOVEMBER 2009
Oktober gick och november kom. I norr är det snö, i söder grått när höststormen tagit alla färgstinna höstlöv. Korrekturläser kommande nummer av I love Kiruna som går till tryck inom kortkort. Vinkar av sajterna True Intention och Project Academy, och önskar lycklig resa i cyberrymden.23 SEPTEMBER 2009
Sensommar glider in i höst. Ytterligare en sajt blir publik, Allas Activity. Jag är övertygad om att fler än jag lockas till Lappland.
Det andra Neosconas fem webbpaket klart, kika in på Enkel Nyhet – för de av oss som har mycket att berätta.
Korrfabriken startar samarbete med Copyera, i enlighet med devisen "korrläs aldrig dina egna texter".

15 AUGUSTI 2009
Trampar asfalt en hel sommar för första gången på flera år, sommar i city – hade glömt hur underbart det är.
Årets roligaste motionsrunda, Midnattsloppet, sextonde gången i rad och det gick bra som sjutton.
Vi vinkar av Deseos sajt och önskar Annette lycka till i butiken för alla sinnens önskningar.
20 JULI 2009
Semestertider går åt till utvecklingsprojekt. Neoscona nyttjar direktörns kompetens när man förenklar internetnärvaro i ny produktserie. Först ut är Enkel Företag. Vi kommer att presentera dem löpande allteftersom demosajterna är åtminstone halvfärdiga.
Enkla sätta upp, enkla administrera, sökmotoroptimerade och klara – och enkla få in i budget.

5 JUNI 2009

Direktörn ägnar tid åt annonser för AS3, och välkomnar företaget i kundkretsen. Tant Raffa är i rulle. Sommarens projekt tar form - Åkeshovs växthuscafé - något juniorkonsult Runa Sputnik är väldigt nöjd med.


17 MAJ 2009

Full fart för Korrfabriken och Neoscona. Det är främst små- och egenföretagarna som är på hugget och vill ha nya sajter under sommaren då den egna produktionen inte går på högvarv.
Val till Sametinget.


25 APRIL 2009

Jag flyttar med årstiderna, och tro mig, Kiruna i maj är en modstulen upplevelse. Drar mot Fjollträsk och försommaren. Innan avresa ser vi till att Pizzeria Midnattshörnan får en sajt.


23 MARS 2009
5 MARS 2009

Suecandos sajt är nu publik. Korrfabriken har bistått, och bistår med webbstrategi och dito trix. Progressum beställer sharepoint för projektet Rymdstad 2020, och Korrfabriken ser till att den blir verklighet – med Neoscona som underleverantör. På fabriksgolvet laddas det för tvåårskalas.
25 FEBRUARI 2009

Lindström är inte bara direktör, utan även premiärlejon. Bevistar Coldspells skivsläpp och konsert. Och Cowboychefen kom, sågs och red rakt in i bild – boken tryckt och releasefirad.
6 FEBRUARI 2009

Korrfabriken anlitas av Tant Raffas för byte av publiceringsverktyg – viket, vad och hur – räknar med relansering i mitten av mars i samband med flytt till nya lokaler. Getupdated ser till att kvalitetssäkra sin profilmanual.
Samisk nationaldag – firas med kokkaffe och torrkött.21 JANUARI 2009

Korrfabriken bjuds in att delta i Rymdstad 2020, ett utvecklingsprojekt som ligger under Progressum i Kiruna. Och vi kontrollerar en internetbaserad utbildningsplattform, bokstäver och funktioner åt CAB, slutkund är ortens största arbetsgivare.

5 JANUARI 2009

Trettondagsafton. Tre vise män... Det var då det. I dag finns inte ens en sådan. Inte i Sverige i alla fall. Det kostar mig lika mycket att flyga norskt, tur och retur, Arn-Krn som det kostar enkel väg sittplats i sjutton timmar på statens järnvägar, svenska statens järnvägar.
Polarnatten är över för denna gång, solskivan visade sig första gången ovan horisonten för ett par dagar sedan.

‹ TillbakaAKTUELLT I KORRFABRIKEN      VÄNNER OCH VÄLGÖRARE